Nyheter

KlassInnebandy 2018_datum.png

Anmälan för Klassinnebandyn 2019 är öppen.

Sista anmälningsdag är den 1 oktober och snart därpå kommer spelschemat publiceras. Men vänta inte med att anmäla eller betala avgiften. Kom ihåg att få med så många som möjligt från klassen till Klassinnebandyn. Speciellt roligt är det om någon vågar prova innebandy för första gången. Så snacka med varandra och peppa de som inte är vana att idrotta och spela.

KlassInnebandy 2018_datum.png

Strul med anmälan

Hej,
Klassinnebandyn har haft strul med anmälningsfunktionen. Detta gör att vi saknar kontaktuppgifter på några lag. Om du anmält här på sidan, skicka också ett mail till jonas.moberg@kinnaibk.se med kontaktinformation och lagnamn samt vilken årskurs ni önskar spela med. Skriv oxå om ni önskar coach-hjälp.
Tack :o)

KlassInnebandy 2018_datum.png

Nu är anmälan för 2018 öppen

Nu går det anmäla sitt lag till Klassinnebandyn 2018. Sista anmälningsdag är den 19 oktober och snart därpå kommer spelschemat publiceras. Men vänta inte med att anmäla eller betala avgiften. Kom ihåg att få med så många som möjligt från klassen till Klassinnebandyn. Speciellt roligt är det om någon vågar prova innebandy för första gången. Så snacka med varandra och peppa de som inte är vana att idrotta och spela.

KlassInnebandy 2018_datum.png

Fler än förra året!

Nu har lagen anmält sig och vi blir fler lag än förra året. Nu gör vi ett bra spelschema så alla får spela roliga matcher men där vi även får plats med roliga aktiviteter.
Det kommer finnas låneklubbor och glasögon, men då vi är många är det jättebra om alla som har tar med sig sina egna. Skriv gärna namn på grejer som tas med.

Vi ses på Lördag!!

KlassInnebandy 2018_datum.png

Både killar och tjejer

Klassinnebandyn har fått frågan om man måste vara både killar och tjejer i laget och det måste man. Vi vill uppmuntra att alla kan vara med och spela tillsammans. Om det är svårt att hitta killar som vill vara med i laget får man fundera på varför det är så. Om det är svårt att få tjejer med i laget så kanske man ska fråga på ett annat sätt.

Om det inte går eller om någon blir sjuk så kan vi låna spelare mellan lagen. Så anmäl er så hittar vi killar eller tjejer tillsammans om det är någon som fattas i ett lag . Välkomna.